Home Aparat Medical DiaDens - PCM Aparat Medical DiaDens - Cardio Patura Multistrat OLM Ochelarii Dens Preturi Confidentialitate Termeni si Conditii Contact

Efectele produse in corpul uman prin aplicarea aparatelor de terapie Denas

"Cere si ti se va da cauta si vei gasi."
Noul TestamentMatei 7:7

1. Efectul analgezic (impotriva durerii)

Multe boli sunt insotite de sindromul de durere. Durerea este strigatul de ajutor al corpurilor noastre. Scaderea nivelului durerii este cea mai importanta dorinta a unui pacient sau victima. Aparatul poate sa ajute in acest sens, deoarece efectul analgezic este experimentat inca de la inceputul tratamentului. Deci, ameliorarea durerii este rezultatul initial al functionarii acestui aparat – adesea surprinzator pentru pacient. De aceea, aplicarea aparatului DENAS este indicata sa se faca pe locul durerii, indiferent de cauza (traume, boli, procese inflamatoare etc.)
Mecanismul de disparitie a durerii este foarte complex si este descris pe larg in literatura de specialitate. Una din componentele acestui mecanism este generarea de substante speciale (printre care endorfinele) in corpul uman. In timpul functionarii, aparatul duce la cresterea productiei acestor substante in corp, avand rezultate deosebite chiar si pentru pacientii care sufera de neoplasm malign, care treptat inceteaza administrarea de narcotice.

2. Efectul vascular

Peretii tuturor vaselor arteriale au un strat muscular al carui tonus este reglat de sistemul nervos vegetativ. Cand vasele periferice se dilata, presiunea sangelui scade, ceea ce produce congestia sangelui, devascularizarea si deficitul de energie. Cand vasele se contracta, lumelele lor scad sau se inchid (spasm vascular).
Acest lucru produce fie scaderea alimentarii cu sange sau incetarea alimentarii cu sange a unui organ sau parti ale corpului. Spasmul vaselor periferice poate duce la cresterea presiunii arteriale. 
Pe masura ce functionarea sistemului nervos vegetativ se echilibreaza, revine tonusul vaselor, imbunatatindu-se astfel alimentarea cu sange a organului sau partii corporale respective. Tensiunea se indreapta spre normalizare.
Cazul cel mai obisnuit este dereglarea canalului vaselor de sange care se manifesta prin spasm vascular. Aparatul DENAS reda abilitatea de reglare a sistemului nervos vegetativ care are drept rezultat dilatarea vaselor de sange. Fluxul arterial, circulatia venoasa si circulatia limfatica se amelioreaza. Ca rezultat, circulatia sangelui se imbunatateste si se deschid vasele de sange care alimenteaza portiunile de corp cu circulatie sangvina insuficienta. Dilatarea stabila a canalelor vaselor contribuie la dezvoltarea unor noi vase de sange mici (colaterale) – ceea ce este foarte important pentru partile corpului cu ocluzie a vaselor de sange sau cicatrice.
Datorita efectului de indepartare a spasmelor vasculare si a consecintelor acestora, se recomanda folosirea acestor aparate in unele boli periculoase ca infarct miocardic, atac, obliterare vasculara, endarterita, boala lui Raynaud dintre bolile cronice – ischemie miocardica, ateroscleroza, hipertensiune, dilatare a vaselor de sange, tromboflebita de asemenea, in toate bolile care nu sunt legate direct de sistemul vascular, dar care produc dereglari ale vaselor de sange prin consecintele pe care le au, limitand astfel tratamentul bolii principale (angipatie diabetica, polinevrita, paralizie, boli ale articulatiilor etc.).
Efectul ameliorarii fluxului sanguin in capilare permite folosirea cu succes a acestui aparat in indepartarea rapida a edemelor (inclusiv a celor alergice) si a contuziilor tesuturilor moi.

3. Efectul de relaxare a musculaturii nestriate si a sistemului osos

Cu ajutorul aparatelor de terapie DENAS, se pot rezolva nu numai spasmele muschilor vaselor de sange, ci si a organelor care contin muschi nestriati (esofag, stomac, vezica biliara, intestine, uter, ureter, vezica urinara etc.). pe langa aceste organe, aparatul mai poate fi folosit cu succes in bolile musculaturii osoase, complicatii la nastere, scolioza si osteocondroza.

4. Efect impotriva edemelor

Aparatul poate produce modificari ale sistemului vascular care antreneaza efectul antiedem: diametrul venelor mici si fluxul venos si limfatic cresc. Datorita acestui efect, aparatul se foloseste in cazul edemelor produse de boli ale venelor, patologie cardiaca, dereglarea circulatiei limfatice, boli ale sistemului urogenital, muscaturi de insecte etc. rezultate pozitive se pot produce dupa 5-10 minute de la initierea tratamentului.

5. Efect anti-inflamator (general si local)

In urma folosirii aparatului DENAS, sistemul de reglare mobilizeaza fortele de aparare ale corpului, pentru a lupta impotriva virusilor, bacteriilor, precum si a altor agenti care produc inflamatii cu sau fara simptome generale de intoxicare. Imbunatatirea circulatiei sangelui in zona centrala a inflamatiei duce la cresterea dramatica a numarului de celule sangvine care declanseaza procesul de fagocitoza (disparitia agentilor care produc infectia). Cresterea debitului venos dinspre centrul inflamatiei contribuie la indepartarea rapida a toxinelor produse de virusi si bacterii, care altfel ar putea sa intoxice pacientul din interiorul spatiului intracelular si din interiorul celulelor tesuturilor afectate.
In acelasi timp, impulsul stimulator al aparatului activeaza legaturile imunitatii celulare si umorale, ceea ce duce la eliminarea mai rapida a cauzelor inflamatiei (virusi, bacterii etc.).
Aceste mecanisme ale aparatelor DENS are doua rezultate: blocarea proceselor inflamatoare in stadiile incipiente (daca aparatul este folosit imediat dupa aparitia primelor simptome), fie accelerarea tuturor proceselor inflamatoare (cu un factor aproximativ intre 2 si 3).
Datorita aceste actiuni, aparatul se foloseste cu succes in cazul prezentei atat a proceselor inflamatorii locale (furunculi, carbunculi, hidradenita, rani septice etc.) cat si a diferitelor boli infectioase (infectie respiratorie acuta, gripa, angina, boli inflamatoare ale bronhiilor, plamanului, inimii, sistemului genital, hepatita virala etc.).

6. Efect antipiretic

Aparatul se foloseste eficient pentru scaderea febrei, cauzate de diferite boli. Dinamica acestei metode de scadere a temperaturii are avantaje fata de folosirea medicamentelor, deoarece temperatura scade treptat, astfel incat corpul, in special sistemul cardio-vascular, are timp sa se adapteze noilor conditii. Scaderea temperaturii cu ajutorul medicamentelor poate sa fie foarte brusca, fiind insotita de stari de slabiciune, transpiratie excesiva si uneori pierderea constiintei.

7. Efect antialergic

Prin folosirea aparatelor DENAS, se produce o accelerare in productia celulelor specializate si a substantelor biochimice, care reduc sensibilitatea pacientului fata de alimente si alti alergeni. Aceasta functie permite aplicarea cu succes a aparatului in tratamentul bolilor alergice.

8. Efect imuno-modulator

Aparatul poate fi folosit in cazul scaderii fortelor de aparare a corpului (in perturbarea legaturii nonspecifice in imuno-deficienta umorala si celulara) in cazul tratarii copiilor.
Acestea includ bronsita si pneumonie prelungita, diaree, boli hemintice si paraziologice recurente si persistene, infectii ale sistemului de reproducere (genital) greu de tratat.

9. Efectul de normalizare a metabolismului

Aparatul normalizeaza metabolismul lipidelor, carbohidratilor, proteinelor si mineralelor. Prin urmare, este recomandat in boli legate de tulburari, de exemplu obezitate, ateloscleroza, guta, probleme ale articulatiilor.

10. Efectul de normalizare a sistemului hormonal

Datorita schimbarii de la sine a sistemelor de reglare, este posibil sa se normalizeze functia glandelor endocrine. Aparatul este recomandat in tratamentul endocrinologic, pentru boli ale glandei tiroide, diabetes mellitus, sterilitate secundara si alte disfunctii hormonale ginecologice.

11. Efectul de oprire a sangerarii si trofic (vindecare)

Acest efect permite folosirea aparatului DENAS in tratamentul initial al traumelor si sangerarilor (daca acestea din urma nu necesita aplicarea garoului), in tratamentul ranilor recente, ulcere trofice tesuturilor moi si ulcere gastrice duodenale, precum si ulcere ale instestinelor gros si subtire.

12. Efectul de spargere a calculilor biliari si renali

Datorita proceselor de autoreglare, din corpul uman (efect pe termen lung), se reface compozitia normala biochimica a bilei si urinei, precum si litogeneza acestora. De aceea, aparatul este folosit cu succes in tratamentul urolitiazei si litiazei colecistice.

13. Efectul cosmetic

Folosirea aparatelor normalizeaza starea hormonala si imbunatateste hemodinamica si trofismul pielii si a derivatelor sale.
Aparatul este deci recomandat pentru corectarea petelor si scaderea vitezei de imbatranire a pielii.

14. Efectul de reanimare

Aparatul se foloseste cu rezultate foarte bune in primul ajutor in cazul lesinului, sincopei, atacului acut, atac de astm, criza hipertensiva, intoxicatie alcoolica si narcotica si alte stari care necesita interventia de urgenta.

15. Efectul anti-stres (de reglare generala)

Se recomanda folosirea aparatului pentru indepartarea stresului de aproape toate tipurile – de exemplu, simptomele de astenie, ingrijorare, iritabilitate generala, tulburari ale ritmului de somn, indigestia provocata de alimente necorespunzatoare, mancatul si bautul produselor alimentare sau apei contaminate din punct de vedere ecologic sau respirarea aerului contaminat, pentru oboseala fizica, mentala sau psihica, expunere la campuri electromagnetice sau alte tipuri de campuri geofizice sau geochimice (atat naturale cat si produse de om), in cazul radiatiilor, conflictelor stresante, familiale sau sociale, situatiilor dificile de viata, in perioada recuperarii dupa bolile infectioase sau non-infectioase, in consumul excesiv de alcool, droguri, substante toxice narcotice dupa operatii si pentru pacientii care sufera de boli oncologice

terapia denas

Terapia Denas

Principiile Terapiei Denas
Instructiuni De Utilizare
Sistemul Nervos Si Principiile Functionarii Aparatului
Eficienta Aparatelor
Aparatul Denas Versus alte Aparate Medicale
Efectele Aparatelor de Terapie Denas
Indicatii Ale Terapie Denas
Contraindicatii